АЕСКОМ е модерна и бързо развиваща се компания в областта на телекомуникационните услуги. Предоставяме интернет услуги от 2017 г. Фирмата разполага с над 6-годишен опит в изграждането и управлението на мрежи за пренос на данни в област Варна. Нашето ежедневно усилие е насочено към поддържане и развитие на подземна и наземна оптична мрежа, като използваме най-новите технологии.

Нашата технологична иновация се базира на PON (Passive Optical Network) – оптична мрежа, изградена изцяло от оптични кабели и пасивни оптични компоненти като сплитери, вместо използването на активни устройства като комутатори, усилватели, ретранслатори и други. Този подход не само подобрява ефективността на мрежата, но и намалява операционните разходи, като осигурява по-надеждна и стабилна връзка за нашите клиенти.

В АЕСКОМ работим с млад и динамичен екип от търговци, специалисти и технически персонал, които се стремят към иновации и непрекъснато подобрение. Нашата цел е да предоставяме най-добрите телекомуникационни решения, отговарящи на изискванията и очакванията на нашите клиенти в съответствие с най-високите стандарти в индустрията.